Leren werken

Zoek je een leuke baan? Maar kom je door een (arbeids)beperking moeilijk aan werk? Bij Buurtmarkt Breedeweg doe je werkervaring op. Ook kun je via ons een beroepsopleiding volgen. Bijvoorbeeld een mbo 1-opleiding voor bakker, horeca of supermarkt. Met een diploma en je werkervaring heb je meer kans op een betaalde baan.

Bij Buurtmarkt Breedeweg is veel werk te doen. Natuurlijk kun je aan de slag in de bediening, keuken, bakkerij of supermarkt. Maar er is meer werk: we zoeken ook mensen voor de administratie, verpakking en vervoer, de boodschappendienst, schoonmaak en groenonderhoud.

Buurtmarkt Breedeweg is een erkend leer- en werkbedrijf. Onze medewerkers zijn enthousiast en gemotiveerd. De begeleiding bestaat uit professionals.

Mensen met een beperking, psychiatrische problemen, autisme of NAH kunnen zich aanmelden. Dat kan bijvoorbeeld via de persoonlijker begeleider of trajectcoach. Wil je jezelf aanmelden? Bel dan naar telefoonnummer 024 - 397 08 63 of stuur een mailtje naar info@buurtmarktbreedeweg.nl.